8 de maig, itinerari Les Palais

LPL

El G. Allan va marxar de pressa pel camí de Le Bessat; ens va dir que hi havia urgència! I ha calgut seguir-lo; per als de més edat entre nosaltres la marxa s’ha fet dura, però Marcel·lí no ens diu que el nostre camí de futur, que la nostra missió marista serà senzilla i fàcil, ell ens diu:

“Creu, creu en tu, en els teus companys, abans de començar pren-te el temps necessari per confiar-ho tot al Senyor. No esperis a demà, vés-hi, tingues confiança, supera’t a tu mateix. Tu ets marista, tens en tu aquesta bona terra, obre bé els ulls, mira el sofriment, pensa en Maria al peu de la creu, demana-li ajuda i ella serà sempre al teu costat.”

 

 

Nosaltres, els laics de més edat, tenim l’experiència i la saviesa que dóna l’edat. Vosaltres els germans de més grans, teniu el deure de la transmissió.

Però vosaltres, els laics i germans més joves, teniu el dinamisme i l’audàcia del Pare Champagnat, ajuntant les mans, anem junts amb allò que som cap a aquests joves que el Senyor posa en el nostre camí, siguin quines siguin les seves pobreses, avui ells tenen necessitat de TU, de MI, de NOSALTRES, germans i laics. Siguem tots junts Maristes nous en missió.

 

Maryvonne Donnart