9 de maig

 

09

Arribem al final de la fase provincial de l’Assemblea. Amb ella conclou la fase preparatòria de l’Assemblea que tindrà lloc a Nairobi (Kènia) del 7 al 14 de setembre, a nivell de tot l’institut.

Ha estat un matí breu, però molt intens. El procés d’aquests dies ens ha portat a obrir-nos a la realitat marista d’arreu del món, a reflexionar sobre les crides d’infants i joves avui, a apreciar el valor de la presència marista a la nostra província i a descobrir-hi, ja, signes d’aquesta nova època per al carisma marista.

 

 

Moment per interioritzar i personalitzar tot el que hem pogut escoltar i compartir.

Moment per apropiar-nos de les paraules, els sentiments, les emocions, les intuïcions.

Moment per projectar de manera íntima i personal el propi somni marista per al futur.

Cada participant ens hem escrit una carta a nosaltres mateixos fent l’exercici, molts, d’imaginar-nos a la nostra vellesa. Des d’aquest punt de la nostra vida i amb l’experiència acumulada, què ens diríem a nosaltres mateixos, avui, en relació a la vivència personal de la missió marista?

Una carta que rebrem d’aquí un temps a la nostra bústia i que ens farà reprendre l’esperit viscut a l’Hermitage.

 

L’assemblea ha realitzat un sondeig per ajudar el Consell provincial en la designació de dues persones (un laic/a i un germà) com a representants de la província l’Hermitage a Nairobi, al mes de setembre.

Per acabar, una pregària d’enviament dels participants als llocs d’origen respectius, per portar llum i foc als diferents racons on som presents de França, Grècia, Algèria, Hongria, Catalunya. El viscut aquests dies ens ha fet sentir en comunió amb la resta de províncies que caminem vers la trobada a Nairobi.

Retornem seguint l’esperit de l’Assemblea i sentint-nos maristes nous en missió!

 

Pep Buetas